Bambuterapia

Afavoreix el reequilibri  del teu cos i la circulació limfàtica amb l’ajuda de les canyes de bambú El massatge amb canyes de bambú és un massatge oriental que busca afavorir el reequilibri energètic del nostre cos així com la circulació limfàtica. Per les característiques del bambú fan que hagi estat utilitzat durant anys en la cultura xinesa com a conductor de l’energia vital. Aquest tipus de massatge es caracteritza per ser suau i encaminat al desbloqueig mental, l’obertura limfàtica, el desbloqueig bioenergètica  i la relaxació física i psíquica.

Els massatges amb canyes de bambú també es realitzen sobre aquelles àrees on existeixen dipòsits de greix que ocasionen la detestable pell de taronja per incentivar la circulació i el drenatge limfàtic

Es tracta d’una tècnica que reactiva els trastorns circulatoris, combat la cel·lulitis i remodela la silueta, gràcies a les diferents longituds i diàmetres de les canyes de bambú que s’adapten perfectament als contorns corporals remodelant la figura.

    LET'S WORK TOGETHER

    AND MAKE THE NEXT BEST PROJECT

    CONTACT INFO

    Mulberry St, New York, NY 10012, USA

    1.900.256.332
    1.900.256.334

    hello@yourwebsite.com
    www.hogash.com

    TOP